Tervetuloa ostoksille!

Sisäinen jumalatar -hiirimatto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

12,50 €

Kuvaus

Upea jumalatar-aiheinen hiirimatto, joka muistuttaa Sinua sisäisestä voimastasi joka päivä työpöydälläsi! Valitse kuvaksi juuri se jumalatar, jonka tarinan haluat inspiroivan itseäsi, tai jonka voimaa uskot tarvitsevasi!

Hiirimatto on myös täydellinen kumppani onnenpäiväkalenterille, kun valitset molempiin saman jumalattaren! Kalenteri kertoo horoskooppimerkkisi ominaisuudet ja hiirimatto siihen kuuluvan jumalattaren tarinan!

Maximum number of characters: 50

12,50 €

Sisäinen jumalatar® -hiirimatto, Athene

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • Sisäinen jumalatar® -hiirimatto, Athene

Yksityiskohdat

Anna sisäisen jumalattaresi puhua itsellesi jokainen päivä! Varusta työpöytäsi todella kauniilla jumalatar-aiheisella hiirimatollamme ja saat voimaa ja iloa arkeen!

Voit valita kuva-aiheen valikoimastamme. Hiirimattoon tulee jumalattaren tuoma kannustava viesti Sisäinen jumalatar -kirjasta.

Hiirimaton mitat ovat 225x195 mm. Korkealaatuinen matto pysyy erittäin hyvin paikoillaan pehmeän vaahtomuovipohjan ansiosta.

Työpöytäsi tulee täydelliseksi, kun tilaat hiirimaton rinnalle kirjoitusalustaksi astrologisen onnenpäiväkalenterin. Kalenterissa on kullekin horoskooppimerkille oma kuva-aihe, ja tietoa kunkin merkin astrologisista ominaisuuksista. Lue lisää onnenpäiväkalenterista täältä.

Valitse haluamasi jumalatar hiirimattoon yllä olevasta listasta. Voit halutessasi valita jonkin muunkin jumalattaren kuin kalenterien horoskooppikuvissa esiintyvät vain 3 euron lisähinnalla. Jätä silloin valintaruudut tyhjiksi ja kirjoita alimpana olevaan tekstikenttään valitsemasi jumalattaren nimi.

Perehdy sivuillamme jumalatarten tarinoihin ja valitse, millä jumalatarvoimilla haluat itsesi ja ystäväsi ympyröidä!

Jumalatar-kuvat ovat maailmankuulun kanadalaisen fantasiataiteilijan Jonathon Earl Bowserin käsialaa. Postimaksut eivät sisälly hintoihin. Säästä postimaksuissa ja tilaa useampi hiirimatto kerralla! ©jumalatar.fi Jonathon Bowser Collection

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Sisäinen jumalatar -pöytäkalenteri/kirjoitusalusta

Sisäinen jumalatar -pöytäkalenteri/kirjoitusalusta

24,90 €
Sisäinen jumalatar -kirja ja kortit

Sisäinen jumalatar -kirja ja kortit

44,70 €
Sisäinen jumalatar -korttipakka

Sisäinen jumalatar -korttipakka

16,90 €
   

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.