Past Life Oracle Cards

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

26,50 €
TAI

Kuvaus

Ennustuskortit auttavat sinua kuulemaan universumin viestejä - omasta sisimmästäsi


Tulevaisuuden näkeminen ei ole tärkeää, vaan tärkeää on löytää oma tasapaino tämän ja tulevien hetkien keskellä. Aika menettää merkityksen, kun sisimmän ääni alkaa kuulua. Ennustuskortit ovat erinomainen työkalu opetella kuulemaan oman sisimmän kuiskauksia - ja löytää tie omiin kätkettyihinkin voimiin.


Doreen Virtuen ennustuskortit ovat suosittuja ja rakastettuja ympäri maailman. Past Life -kortit pohjautuvat ajatukseen, että sielusi on ikuinen ja kokenut jo monta elämää, jotka voivat vaikuttaa nykyiseen uraasi, terveyteesi, ihmissuhteisiisi, perheeseesi ja elämän opetuksiin. Entiset elämät -korttien tavoitteena on auttaa sinua selvittämään, kuka olit edellisissä elämissäsi ja saamaan viestejä menneisyydestäsi. Doreen Virtue on tehnyt kortit yhteistyössä Brian L. Weissin (M.D) kanssa. 


Mukana seuraavan englanninkielisen ohjekirjan tavoitteena on antaa sinulle apukeinoja ymmärtää omia tapojasi ja käytöstäsi, niin että pääset helpommin irti negatiivisista sisäisistä esteistäsi ja pystyt nauttimaan suuremmasta onnesta, hyvinvoinnista ja rakkaudesta.

Past Life Oracle Cards

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Kaunis pahvirasia sisältää 44 korttia englanninkielisen ohjekirjan. Tekijä ja julkaisija Doreen Virtue. ISBN 978-1-4019-4367-7

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Tarot-kortit

Tarot-kortit

12,00 €
Tarot of Sexual Magic

Tarot of Sexual Magic

20,67 €
     

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.