Natures Whispers

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

26,50 €
TAI

Kuvaus

Ennustus- ja oraakkelikortit auttavat sinua kuulemaan universumin viestejä - omasta sisimmästäsi


Tulevaisuuden näkeminen ei ole tärkeää, vaan tärkeää on löytää oma tasapaino tämän ja tulevien hetkien keskellä. Aika menettää merkityksen, kun sisimmän ääni alkaa kuulua. Ennustus- ja oraakkelikortit ovat erinomainen työkalu opetella kuulemaan oman sisimmän kuiskauksia - ja löytää tie omiin kätkettyihinkin voimiin.


Natures Whispers -oraakkelikorttien tavoitteena on avata syvällinen sisäinen yhteys luonnon kanssa. Luonto kutsuu meitä koko ajan lähelleen. Lintujen laulu, jokien ja purojen solina, kukkien tuoksu ja puiden humina ovat luonnon puhetta sinun sydämellesi. Luonnon kuiskausten syvyyttä ainutlaatuisella tavalla avaavat kortit ja Josephine Wallin häikäisevät piirrokset kuljettavat sinut uudenlaisen ymmärryksen tielle ja ikuisen viisauden lähteille.


Luontoäidillä on monta tapaa auttaa herkkää sielua vahvistumaan, surullista sydäntä parantumaan ja etsivää löytämään kaipaamiaan vastauksia – jos vain pysähdymme kuuntelemaan.

Natures Whispers

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Kaunis kovakantinen pahvirasia sisältää 50 korttia ja 72-sivuisen englanninkielisen ohjekirjan. Korttien koko 95x140 mm. Tekijät Angela Hartfield ja Josephine Wall (kuvat) julkaisija Blue Angel Publishing. ISBN: 978-1-922161-39-0

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Past Life Oracle Cards

Past Life Oracle Cards

26,50 €
Dreams - unien tulkintakortit

Dreams - unien tulkintakortit

20,67 €
The Book of Shadows -tarotkortit, lahjapakkaus

The Book of Shadows -tarotkortit, lahjapakkaus

33,00 €
Native American Cards

Native American Cards

12,50 €
 

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.