Pelikortit

Mitä kauniimmat kortit, sitä jännittävämmäksi peli käy! Löydät meiltä mm. Milo Manaran eroottiset pelikortit! Myös Merja Hirvisaaren Sisäinen jumalatar® -pakkaa voi käyttää tavallisina pelikortteina.

3 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Kama-sutra Eroottiset Pelikortit

  Kama-sutra Eroottiset Pelikortit

  6,65 €

  Eroottiset pelikortit - ja peli käy kuumaksi!

   

  ikivanhojen intialaisten korttien tarkka kopio. Vatsyayana Mallanagan maailmankuulun erotiikan oppikirjan tekstit, jotka ajoittuvat 300–600 luvuille, saavat arvoisensa kuvituksen. VAIN aikuisille.

  Lue lisää...
 2. Manara Eroottiset Pelikortit

  Manara Eroottiset Pelikortit

  6,65 €

  Eroottiset pelikortit - ja peli käy kuumaksi!

   

  Milo Manaran eroottinen taide on täynnä elämäniloa, rakkautta ja sensuellia naiseuden ylistystä. Milo Manara on maailmanlaajuisesti tunnustettu eroottisen taiteen mestari. VAIN aikuisille.

  Lue lisää...
 3. Sisäinen jumalatar® -korttipakka

  Sisäinen jumalatar -korttipakka

  16,90 €

  Mikä jumalatar Sinun sisälläsi haluaa juuri nyt nousta esiin?

  Sisäinen jumalatar® -kirja ja ennustuskortit ovat intuitiivisia työkaluja itsetuntemuksen, ymmärryksen ja hyväksynnän lisäämiseen. Niiden avulla voit nostaa itsesi ja ja ystäväsi jumalatarten kastiin.

  Nosta pakasta yksi kortti tai opettele Sisäinen jumalatar -kirjan ohjeiden avulla tekemään ja tulkitsemaan 10 kortin ennustuspöytä!

  Korttipakassa on 56 korttia. Jokaisessa kortissa on Jonathon Earl Bowserin maalaama kuva ja jumalattaren nimi. Jumalattaret on jaettu neljään maahan ja jokaisella maalla on oma jokeri. Maatunnusten ja numeroiden lisäksi kussakin kortissa on kaksi ohjaussanaa tulkinnan helpottamiseksi sekä horoskooppimerkki.

  Pakkaa voi käyttää myös tavallisina pelikortteina.

  Lue lisää...

3 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva