Oracle of the Dragonfae

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

26,50 €
TAI

Kuvaus

Ennustuskortit auttavat sinua kuulemaan universumin viestejä - omasta sisimmästäsi


Tulevaisuuden näkeminen ei ole tärkeää, vaan tärkeää on löytää oma tasapaino tämän ja tulevien hetkien keskellä. Aika menettää merkityksen, kun sisimmän ääni alkaa kuulua. Ennustuskortit ovat erinomainen työkalu opetella kuulemaan oman sisimmän kuiskauksia - ja löytää tie omiin kätkettyihinkin voimiin.


Ei niin kovin kaukaisessa maailmassa me olimme kaikki jumalia ja jumalattaria ja asuimme moniulotteisissa maailmoissa, kuten Eden, Avalon, Ys, Atlantis ja Mu. Me olimme oikeasti olemassa ja hyvin maagisia olentoja. Elimme, työskentelimme ja rakastimme yhdessä kaikkien olevien kanssa, mutta kun aika kului, erkaannuimme  tärkeistä kumppaneistamme, lohikäärmeistä ja keijuista. Tämä korttipakka on moniulotteinen portti, jonka kautta he voivat tulla takaisin luoksemme ja tuoda tullessaan tärkeitä viestejä rakkaudesta, parantumisesta ja suojeluksesta. Nämä kortit kertovat lohikäärmeiden ja keijujen rajattomasta maailmasta, joka haluaa avautua sinun silmillesi ja sisimmällesi. Yhdistyminen lohikäärmeiden ja keijujen maailmaan tarkoittaa uutta yhteyttä omaan sisimpääsi ja siihen osaan sieluasi, missä kaikki vielä on mahdollista, ja missä kykysi nähdä kauneus ympärilläsi on suurimmillaan. Samalla nämä kortit muistuttavat meitä siitä, että olemme kaikki yhtä.

Oracle of the Dragonfae

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Kaunis pahvirasia sisältää 43 korttia (95x140 mm) ja englanninkieliset ohjeet 164-sivuisessa ohjekirjassa. Tekijä Lucy Cavendish. Julkaisija Lo Scarabeo, Italia. ISBN 978-098039834-2

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Tarot of Sexual Magic

Tarot of Sexual Magic

20,67 €
Astrological -ennustuskortit

Astrological -ennustuskortit

14,50 €
Zodiac Tarot

Zodiac Tarot

21,00 €
Past Life Oracle Cards

Past Life Oracle Cards

26,50 €
Tarot-kortit

Tarot-kortit

12,00 €

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.