Toimitusajat ja -ehdot

Kaikki tuotteemme ovat yksilöllisiä valokuvatuotteita, jotka valmistetaan kullekin tilaajalle erikseen hänen omilla valokuvillaan. Tämän vuoksi tuotteillamme on palautusoikeus ainoastaan silloin, jos itse tavarassa on virhe tai tuotteessa oleva kuva ei vastaa tilattua. Olethan sen vuoksi erittäin tarkkana kuvaa lähettäessäsi ja tuotteita valitessasi.

Jos olet jostain asiasta epävarma, kysy meiltä apua ennen kuin tilaat! Saat meidät parhaiten kiinni sähköpostilla osoitteesta info(ät)fotofun.fi
Voit myös soittaa arkisin klo 10-18 numeroon 040 581 7886 

Toimitusaika vaihtelee tuotteesta riippuen kolmesta työpäivästä kolmeen viikkoon. Useimmat tuotteet tulevat suoraan varastostamme 3 päivässä, mutta isot sisustustuotteet tilataan erikseen ja niissä toimitussaika on 2-3 viikkoa. Jos tilauksesi on erityisen kiireellinen, pyydämme Sinua ottamaan etukäteen yhteyttä asiakaspalveluun ja varmistamaan tarkan toimitusajan. 

Tilauksemme toimittaa perille Matkahuolto. Valitse itse haluamasi toimitustapa ja noutopiste Matkahuollon tarjoamista palveluvaihtoehdoista! Voit myös noutaa itse valmiit tuotteet myymälästämme Lammilla, osoite Mommilantie 10 A, 16900 Lammi.

Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksujen palveluilla, Paypalin kautta tai pankkisiirrolla. Jos haluat maksaa pankkisiirrolla, tee tilaus normaalisti loppuun asti, niin saat tarkan laskelman. Maksa sen jälkeen tilauksesi verkkopankissa tilillemme nro FI19 1471 3000 1092 66. Lähetämme tilaamasi tuotteet sinulle heti, kun maksamasi loppusumma näkyy tilillämme. Jos haluat nopeuttaa toimitusta, voit lähettää kopion suorittamastasi maksusta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@jumalatar.fi.

Jos maksua ei ole tullut  7 vrk  tehdystä tilauksesta, tilaus poistetaan järjestelmästämme.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Merja Hirvisaari Tmi/jumalatar.fi/Fotofun.fi toimivat ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj.

Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.